Київ, вул. Михайла Донця, 17
+38(044) 408-34-64
office@tara.ua

Переваги пластикової упаковки

Tara.ua

Упаковка і тара з пластику – чому саме вона?

Упаковка в сучасному світі – це не тільки необхідний засіб захисту товару від зовнішнього середовища, а й ефективний інструмент, за допомогою якого можна красиво подати продукцію. Зараз найбільш часто використовуваний матеріал для тари і упаковки – пластик. Чому він? Давайте докладніше розберемося.

Отже, найбільш важливим фактором успіху цього матеріалу є відмінне співвідношення якості і ціни: він недорогий, легкий, може приймати будь-яку форму. Більш того, тара і упаковка із пластику дуже практична, оскільки при мінімальній вазі її захисні якості набагато краще, ніж, наприклад, у картону або паперу. Пластикові ємності не мнуться, не ламаються, а продукти харчування можуть зберігатися в них набагато довше.

Естетично ємності пластикові також мають перевагу, оскільки матеріал у них легше піддається обробці, отже, може набувати будь-якої форми і кольору. Така упаковка може бути кольоровий, напівпрозорої, мати різні декоративні вставки і т.д.

Ще одним важливим фактором є безпека. Пластикові ємності неможливо розбити, про них дуже складно порізатися. Товари в такій упаковці дуже зручно перевозити, а також вивантажувати-завантажувати на складі. Ви можете бути впевнені, що товар, поміщений в тару і упаковку з пластику, буде надійно захищена і доїде до місця свого призначення.

Таким чином, вибираючи ємності пластикові і іншу тару з пластика, можете бути впевнені що ваш товар не втратить первісної форми і буде виглядати чудово.

ПЕРЕВАГИ ПЛАСТИКОВИХ ЄМНОСТЕЙ І УПАКОВКИ
Переваги:

– висока якість;
– низька ціна;
– індивідуальний дизайн;
– зручність у використанні.

280510_124456_greinerstuff